Menü

Üzletünk szezonálisan tart nyitva. Telefon.: +36 20 965 6216

Rólunk

Kedves Látogató!

A Kapos-Cargo Bt. szeretettel köszönti Önt, köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat!A Fenyvesi Peca Pont Turisztikai Szolgáltató az 1998-ban alakult Kapos-Cargo Bt. üzlete, vállalkozásunk, a festői Zselic lankái közül az Árpád-kori Patcáról Somogy megye legkisebb községéből az aktív pihenés hazai fellegvárából érkezett Balatonfenyvesre, a magyar tenger partjára.

Somogy ország az egyik legszerencsésebb fekvésű megyéje hazánknak, ahol változatos tájon apró falvak, vadban gazdag erdők, halban gazdag tavak, patakok, folyók találhatók. Ahogy Somogy megye, úgy Patca és Balatonfenyves egyaránt remek választás a kisgyermekes családok és természetben kikapcsolódni vágyók számára, akik családi, baráti körben, a természetben igényesen kívánják eltölteni szabadidejüket.

A Patcai élményközpont a Katica Tanya szellemiségében, mi is a belföldi, természet közeli pihenés támogatói vagyunk, ezért hoztuk létre a Fenyvesi Peca Pontot.

A Balaton partján számtalan szabadtéri aktív pihenési lehetőség adott, fürdőzés, horgászat, vitorlázás, szörfözés, csónakázás, kerékpározás, motoros túra, séták, kerékpártúrák, kajak túrák, bicikli túrák, szabadtéri koncertek, színi előadások és mindenféle sportolási lehetőség a tollaslabdától a technikai sportokig, és nem feledkezhetünk meg az elmaradhatatlan gasztronómiai fesztiválokról sem.

Mi a horgászsport és kerékpározás szerelmeseinek kínálunk színvonalas szolgáltatást. Horgászboltunkban megvásárolható, minden, ami a horgászturizmus szempontjából fontos, és a horgászathoz szükséges, a horgászjegy, csali, etetőanyag, bot, damil, horog, orsó, úszó, zsebpeca, szák, haltartó, horgászdoboz, bottartó villa, ólom, kapcsok, kapásjelző, horgász ruházat, táska, mű csali, háló, és ami a boltba nem már nem fért be, azt rendelésre meghozatjuk vevőinknek.

Akik a Balaton partján nyaralás alatt kapnak kedvet a horgászathoz, nálunk mindent beszerezhetnek, ami a halfogáshoz szükséges. A horgászfelszerelések megvásárlása néhányezer- tízezer forintos kiadást jelent, attól függően ki milyen felszerelést választ, az éves állami horgászjegy pedig 2016 évben 2200 forintba kerül, amely azonban magában még nem jogosít fel horgászatra. Ehhez az adott vízterületen napi-, hetijegy vagy éves területi engedély váltása, valamint helyi horgászegyesületi tagság is szükséges, így azok, akik még nem horgászegyesületi tagok a Fenyvesi Peca Pont Sporthorgász Egyesületbe belépve horgászengedély váltására jogosulttá válhatnak, és engedélyüket, jegyüket helyben megválthatják.

A Fenyvesi turizmus egyik gyöngyszeme a Fekete István által mindenki számára ismerős „Matula érzést” nyújtó,  a Kis – Balatont idéző Nagyberek, ahová a kisvasút mellett, kajaktúrák is vezetnek.

A Balatoni kerékpárút megépülésének köszönhetően kerékpárosok százai gurulnak keresztül a Balaton parti településeken akiknek, egy váratlan defeket, vagy műszaki hiba esetén sem kell feladni útjukat, mivel nálunk kerékpáralkatrész, felszerelés egyaránt vásárolható.

Aki kedvet kap a kerékpározáshoz üzletünkben megveheti minőségi kerékpárját, országúti, fitness, időfutam, mtb, cross, trekking, city, dirt, gyermek kerékpárok, kerékpár kiegészítők, alkatrészek egyaránt megrendelhetők üzletünkben. A Tuttibringa Kft. kerékpár szaküzlet és szerviz partnereként, szervizpontunk, a kerékpárok javítását, szezonra történő felkészítését rövid átfutási idővel vállalja.Balatonfenyvesen járva látogasson el hozzánk!Címünk: 8646 Balatonfenyves, Vörösmarty utca 43.Fenyvesi Peca Pont Turisztikai Szolgáltató, Horgászbolt, Kerékpárszaküzlet, Horgászfelszerelés kölcsönző, Fenyvesi Peca Pont Sporthorgász Egyesület